De huidige stand van zaken – 30 Juni

De huidige stand van zaken

Fien en Nancy van de boekhouding zijn tevreden. Voorlopig zitten we op schema op vlak van centen. De twee eerste dossiers (Agion en Software AG) zijn mondeling reeds goedgekeurd. We wachten enkel  op een aantal officiële documenten. Deze dossiers zijn nodig om onze school vanbinnen af te werken.
Er is een tweede dossier ingediend en heeft als functie de tuin tiptop in orde te maken en de vloer en plafond af te werken.

Ook de bouwwerken vlotten en zitten op schema. Er is een plan opgesteld van de hoofdtaken en deze vereisen 5 mankrachten per dag in het weekend om ervoor te zorgen dat de bouwfirma geen vertraging op loopt.

Kortom: we zitten op schema maar we hebben jou nodig om mee te helpen!

Een Tiger team!
maxresdefaultA tiger team is a group of experts assigned to investigate and/or solve technical or systemic problems

Om de hele verhuis in goede banen te leiden hebben we een Tiger team in het leven geroepen.
Dit team bestaat uit Leen Snoeys, Jan Cowé, Isabel Versmissen en Bruno Van Hamme.
Enerzijds zullen zij samen de werken overschouwen, knopen doorhakken en alles in goede banen leiden. Anderzijds is het hun taak om iedereen wegwijs te maken wat er wanneer en waar moet gebeuren.

De werken en taken die moeten worden uitgevoerd in Larum zullen worden opgevolgd door Jan Cowé.
Het overzicht van de Tuin werken zal Leen Snoeys op zich nemen en de opruim in Poiel wordt opgevolgd door Isabel. Het volledige plaatje aanschouwen doet Bruno, dus krijg je de anderen niet aan de lijn, kan je ook bij hem terecht.

Mega BBQ!
veggie-skewersAls we elk weekend zowel op zaterdag en zondag minstens 5 mensen hebben, is er op het einde van de maand een Mega BBQ voor de mensen die die maand aanwezig waren. (of als je niet kan, de maand erop)

Dus mobiliseer je vrienden en kennisen, bomma’s en bompa’s om mee te komen helpen. Regel een busje of een bierbus voor de sportclub, het maakt niet uit, maar kom helpen en sleep die BBQ binnen!

* De BBQ vindt plaats op de laatste zondag van de maand om 16h.

We need you!
Op zaterdagen plannen we binnenwerken op zondagen plannen we tuinklusdagen.
Laat ons tijdig via telefoon weten of je komt en met hoeveel!

We-need-you-Uncle-Sam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *